Du skal ha ansvar for selvstendig å planlegge, lede og rapportere egne prosjekter, samt sørge for at disse gjennomføres innen avtalte økonomiske, tekniske og fremdriftsmessige rammer. Med stillingen følger kontakt og møter med kunder, og deltakelse på tekniske møter i egne prosjekter. Som senior prosjektleder er du tiltenkt ansvar for noen av våre største og mest krevende prosjekter. Som Prosjektleder hos oss blir du en del av et godt og spennende miljø i vekst. Du blir en nøkkelperson for vår organisasjon i nye, mellomstore og store prosjekter innenfor byggautomasjon og energieffektivisering. Arbeidsoppgaver i denne stillingen består av ansvar for at prosjektene gjennomføres innenfor avtalte økonomiske og fremdriftsmessige rammer. I tillegg omfatter ansvarsområdet planlegging og allokering av ressurser innenfor prosjekter med hensyn til materiell og tjenester for teknisk bearbeiding, montasje og idriftsetting. Du må kunne ta selvstendige beslutninger og gjennomføre disse, samt ha evne til å belyse utfordringer og takle disse. Kontakt med kunder, deltakelse på tekniske møter i prosjekter og rapportering av prosjektstatus må håndteres. Det vil bli gitt opplæring i våre produkter og systemer. Vi har mange spennende prosjekter på Osloavdelinga vår. Du skal ha ansvar for selvstendig å planlegge, lede og rapportere egne prosjekter, samt sørge for at disse gjennomføres innen avtalte økonomiske, tekniske og fremdriftsmessige rammer. Med stillingen følger kontakt og møter med kunder, og deltakelse på tekniske møter i egne prosjekter. Som senior prosjektleder er du tiltenkt ansvar for noen av våre største og mest krevende prosjekter.

Arbeidsoppgaver

* Prosjektledelse og ansvarlig for oppfølging av økonomi, kvalitet og fremdrift i våre prosjekter
* Planlegging, koordinering og oppfølging av prosjektet, for eksempel fremdrift, kvalitet, teknisk design, dokumentasjon, programmering/igangkjøring og underleverandører.
* Prosjektering av våre løsninger, ofte i samarbeid med teknisk prosjektleder/tekniske tegnere og øvrige prosjektdeltakere. Det omfatter samhandling med kunde/andre tekniske fag ift. å velge de beste løsningene.
* Kundekontakt i salgsfase og gjenomføringsfase
* Bidra i salgsfase av nye prosjekter, enten i samarbeid med salgsavdeling eller selvstendig
* Etterlevelse og oppfølging av kontrakt
* Økonomisk ansvar og oppfølging av prosjektet med tilhørende rapportering internt og eksternt

Ønskede kvalifikasjoner

* Ingeniørutdannelse (eller relevant utdanning innenfor elektro/automasjon/IKT/VVS.)
* Relevant erfaring innenfor prosjektering og prosjektledelse med kjennskap til entreprenør-bransjen og kan vise til gode resultater.
* Flere års prosjektledererfaring fra større leveranseprosjekter, erfaring med komplekse kontraktsforhold, god forståelse for og kunnskaper relatert til kjente kontrakts standarder, samt god forretningsmessig forståelse.
* M.Sc eller B.Sc innen elektro/automasjon eller lignende.
* Minimum 5 års erfaring fra byggeprosjekter, og fra byggautomasjonsfaget
* God kjennskap til tekniske systemer i bygg
* Fordel med fagbrev innen relevant fagretning
* Fordel med erfaring fra KNX, Dali eller BACnet
* Kompetanse og erfaring innen LEAN er en fordel
* Gode IT-kunnskaper

Personlige egenskaper

* Kundeorientert og serviceinnstilt
* Evne til å arbeide, strukturert, planmessig og selvstendig
* Resultat- og kvalitetsorientert, sterkt eierskap til egne og prosjektets resultater
* Ønske om å holde deg oppdatert innenfor relevant teknologi
* Gode samarbeidsevner og liker å arbeide i team
* Utstrakt ansvarsfølelse samt evne til å koordinere andre

Språk: Gode ferdigheter i norsk og engelsk
Arbeidssted: Oslo
Varighet: ASAP - 31.07.2020
Apply now
Contact
Details
    • Vacancy ID 3012402
    • Workplace Oslo
    • Start date 03.02.2020
    • Deadline 21.01.2020